چگونه یک برنامه ریزی خوب داشته باشیم ؟ ما در سایت موفقیت نوک قله به موضوع برنامه ریزی پرداخته ایم. نحوه ی برقرار کردن تعادل بین وظیفه های گوناگون تو زندگیه کاری چالش برانگیز هستش. همه کار ها و همینطور وظیفه ها روی هم انباشته می شن تو همین حال هم خانواده و همچنین دوستانمون هم ازمون انتظار این رو دارن که بهشون کمک کنیم. علاوه بر همشون باید یه موقعی رو هم برای خودمون اختصاص بدیم هماهنگ کردن همه ی این مورد ها کار خیلی سختی هستش ولی اگه یه برنامه ی روزانه درست داشته باشیم، انجام دادن همه ی وظیفه ها و امور کنار هم امکان پذیر تر می شن.
از مهمترین مسائل هایی که باعث این می شه آدم موفق تری باشیم و همچنین بتونیم به صورت بهتری هم از زمانمون استفاده کنیم و بهره ببریم برنامهریزی هستش. تحقیق ها نشون دادن که فقط صرف ۱۰ دقیقه زمان برای برنامه ریزی کردن کار ها می تونه تا ۲ ساعت صرفه جویی کنه تو زمانتون نه تنها برای اطمینان داشتن از انجام دادن کار های مهمه بلکه به کم کردن استرستون و بالا بردن آرامشتون هم کمک می کنه.
برنامه ریزی روزانه چیه ؟
چگونه یک برنامه ریزی خوب داشته باشیم؟ برنامه ریزی روزانه زمان بندی هر روز به منظور ارائهی بهترین خدمت شما هست. این کار به بررسی کردن چیزی که می خواین انجام بدین به زمان انجامشون میپردازه و مجموعه ی همه این مورد ها با هم برنامه ی روزانه ی شما رو تشکیل می ده. جور دیگه تعریف رسمی برنامه ریزی روزانه یا همون برنامه ریزی کردن برای هر روز خواهد بودش که ترکیبی از :
- اولویتبندی
- تنظیم تقویم
- مدیریت کردن وظیفه ها
چگونه یک برنامه ریزی خوب داشته باشیم؟ همه ی این مورد ها جهت اطمینان داشتن از اینه که هر روز بتونین بیش ترین بهره رو از زمانتون ببرین. موقعی که درست انجام شه خواهین دید که روز هاتون به طرز باور نکردنی پربازده هستن و گام های بلندی رو جهت هدف هاتون برداشته این
ولی اگه برنامه ریزی روزانه ی شما اشتباه انجام شه احساس میکنین که گیر افتادین مثل اینه که داخل یه چرخه حرکت می کنین بدون این که به جایی برسین.
یه برنامه ریزی روزانه چجور کمکی بهمون میکنه ؟
داشتن یه برنامه روزانه خوب میتونه بهمون کمک کنه هدف ها و نیاز هامون رو به طور مؤثری اولویت بندیشون کنیم برنامه ریزی این هارو برامون تو چارچوبی برای بیشتر کردن بهره وری ما ارائه می ده. بعد از تنظیم کردن یه برنامه روزانه و همینطور تبدیل کردنش به یه عادت، این عادت می تونه بهمون تو رسیدن به هدف های بلند مدتمون کمک کنه و با تکیه بهش می تونیم که مطمئن شیم به طور پیوسته سمت هدف هامون حرکت می کنیم.
سه تا دلیل برای اهمیت وجود برنامه ریزی روزانه
- نداشتن برنامه ریزی می تونه شرایط زندگی رو براتون سخت و همینطور استرس زا کنه
- داشتن برنامه ریزی این امکان رو بهتون میده تا خودتون رو ارزیابی کنین
- داشتن برنامه ریزی بهتون کمک می کنه که آمادگی بیشتری داشته باشین
فایده های برنامه ریزی روزانه
- کارهای مهمتون رو انجام می دین
- داشتن احساس شادمانی و خوشبختی
- به کم کردن استرستون کمک می کنه
- ساعت های تفکر کردن و همچنین تأمل کردنتون رو بیشتر می کنه
- هدف هاتون رو دنبال می کنین
- خواب بهتر
- الگوگیری بچه ها ازتون
- بهبود سلامتی
بهترین راه برنامه ریزی روزانه
- همه چیز رو یادداشت کنین
- اولویت بندی کنین کاراتون رو
- به دفعه های انجام هر کارتون دقت کنین
- کارهای مشابه را دسته بندی کنید
- اصلا چند تا کار رو هم زمان باهم انجام ندین
- یه وقتی رو هم برای تفریح کردن و همینطور استراحتتون در نظر بگیرین
- زمان هایی رو برای کار هایی که باعث حواس پرتی هستن رو در نظر بگیرین
- برنامه ی هفتگیتون رو درست کنین
- برنامه ی خودتون رو بهینه سازی کنین
- وظیفه هاتون رو مرتب سازی کنین
- انعطاف پذیر باشین
پیشنهادی :
برنامه ریزی روزانه برای نوجوان ها
برای نوجوان هایی که تازه به دنیای برنامه ریزی کردن وارد شده ان و قصد این رو دارن تا با ثبت کردن و همچنین ردیابی کار ها و زمان اون ها به پیشرفت کردن خودشون کمک کنن توجه کردن به مورد های زیر کمک کننده خواهد بودش:
- برنامتون رو توی معرض دید قرار ندین.
- هر روز اونا رو توی یه جای ثابت بذارین تا همیشه هم بتونین بدونین که کجا می شه پیداش کردش. مثلا : روی میز کار، در گوشی تلفن همراه، تو کتابخانه یا هر جای دیگه ای که شما باهاش احساس راحتی می کنین.
- هر روز زمان مشخصی رو برای بیدار شدنتون و همچنین خوابیدنتون در نظر بگیرین.
- موقع برنامه ریزی کردن زمانی رو برای نوشتن تکلیف هاتون، درس خوندنتون و آمادگیتون برای امتحان ها در نظر بگیرید.
- زمان مشخصی رو برای برنامه ریزی کردنتون در نظر بگیرین.
حرف آخر
چگونه یک برنامه ریزی خوب داشته باشیم؟ کلافه شدن و استرس داشتن و اهمال کاری از نتیجه های نداشتن یه برنامه برای فعالیت های روزانه هستش. برای داشتنش نکته های مهمی وجود داره که باید اونا رو رعایت کردش. از مهم ترینشون داشتن دید واقع بینانه نسبت به ظرفیت های خود و هم برنامه نداشتن برای همه ی ساعت های روز و هفته هستش. پیشنهاد ما خواندن مقاله ی ” چگونه شاد زندگی کنیم؟ ” می باشد.
هر فعالیتی رو که می خواین تو طول روزتون انجام بدین رو باید تو قالب یه نمونه برنامه ریزی روزانه تدوین کنین. همینطور ضروری هستش به برنامتون متعهد باشین چون موفقیت تو اثر تکرار کردنش به دست میاد. داشتن یه برنامه ریزی روزانه درست، از استرسمون کم میکنه و باعث این میشه بیشتر بهره ببریم همینطور تو کیفیت خوابمون و همچنین سلامت کلی بدنمون و تو تربیت کردن بچه هامون هم مؤثر خواهد بودش.
با فهمیدن اینکه چجوری برنامه ریزی روزانه کنیم و همچنین با استفاده از نکته های ساده ی گفته شده، فایده های زیادی رو تجربه خواهین کرد که بهتون کمک می کنه تا بتونین به موقع از محل کارتون خارج شین و شب ها هم به موقع بخوابین. کارتون رو خونه نبرین مگر این که خیلی مهم و یا ضروری باشه.
زمان استراحت و یا سرگرمی و همینطور انجام دادن کاری که دوسش دارین به اندازه ی زمانی که باید کار کنین مهمه احتمالا بیشترتون از همون اول در برابر این توصیه های گفته شده ی مفید برای برنامه ریزی کردن روزانه مقاومت خواهین کردش ولی اگه بهشون پایبند باشین به مرور متوجه بیشتر شدن بهره وری و همچنین کیفیت کار و یا کیفیت زندگیتون خواهین شد.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.